Állandóan álmos vagyok az antidepresszánsoktól,elmúlik vagy jelentsem a pszichiáteremnek?
Rájöhettél volna már hogy gyógyszer függő vagy.
EZ csak rosszabb lesz ha nem hagyod abba.
3# A kérdező antidepresszánst szed és nem nyugtatókat...
Kérdező, ahogy 2# is írta, ilyenkor az az általános "protokoll", hogy ha egy mellékhatás 2 hétnél is tovább tart, azt jelezni kell a pszichiáternek. Vannak gyógyszerek, amelyeknél az álmosság tovább tart, ezért majd a pszichiáter mérlegeli, hogy egyáltalán szükség van e gyógyszer váltásra.
Ezek antidepresszánsok amiket írtam.Meg kell nézni a listát:
webbeteg.hu/gyogyszerkereso/kategoria/antidepresszansok-szorongasoldok/oldal-4
Frontint is kaptam.Az is antidepresszáns szóval egykutya hatásfokra és mellékhatásokra.Nyilván tudom miről beszélek miután ezekről szoktam le már több mint 1 éve 4-es
Xanax-ot nehogy beszedd.Én is szedtem és nagyon gáz.Azt a másik kettőt nem ismerem de hasonló hatásfokú lehet szóval elég az bőven.Miért kell amúgy szedned?Pánik beteg vagy?
A Frontin nem antidepresszáns... A Frontin nyugtató!! Értsd már meg könyörgöm. Én is tudom miről beszélek, ráadásul erről is tanultam.
Kérdező, a Cipralexnél sajnos előfordul, hogy tovább tart az álmosság, de mindenképp szólj a pszichiáternek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!