Annyira stresszes vagyok, hogy 22 évesen elkezdett szürkülni a hajam, mit tegyek?
Kérlek ne értsd félre, teljesen komolyan mondom:
Szerintem tök attraktív az ősz haj, nekem már fiatalon elkezdett hullani és elég menőnek tartanám ha helyette inkább őszülne...
Több rokonom, nagyapa-apa is hordoz egy olyan gént ammiatt már nagyon fiatalon, kb 35 évesen teljesen őszek voltak, sokat viccelődünk ezzel családi összejövetelekkor, nincs ezzel semmi probléma.
Huszonévesen egyébként éppen ebben a cipőben jártam, amit leírsz.
Egyszer csak vége lett, és többé már nem éreztem rosszul magam.
Rájöttem hogy értékes ember vagyok, ahogy Te is, és többet érdemlek mint hogy állandóan magam marcangolnak.
Akik pedig emiatt gúnyolnak, szerintem nem kell hogy közötök legyen egymáshoz... tudd a saját éréked, ne pazarold rájuk.
Tarts még ki, vedd észre és mélyedj el az olyan mindennapi csodákban, mint a hajnali szellő, a reggeli madárcsicsergés vagy a naplemente.
Minden rendben lesz.
Ezt a zenét neked választottam:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!