12 év folyamatos megcsalás és színjáték lehet magyarázat alkoholizmus kialakulására vagy ez csak mentegetőzés?
A dühödet alkohollal vezeted le.
Elég szomorú sorsok vannak. Az én családomban két skizofrén ember is van.
Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor ez csak kifogás, de arról meg nem tehetsz, hogy így jött ki rajtad a dolog.
Erősödj meg. Tedd le az üveget és menj sportolj, dolgozz.
Tudom, tudom nem hangzik jól.
Én evészavaros lettem a csaladom és az egyetem miatt. Senkit nem érdekli, hogy élek vagy halok-e.
Kegyetlen világ ez, de mindjárt vége.
Elhiszem,hogy szarul érint mindez,de ez csak mentegetőzés az alkoholizmusodra.
Sőt,semmi ok sincs renkinek se arra,hogy alkoholista legyen.
Nem reagálsz rosszul.
Nem vagyunk egyformák.
Valakit ha egy kudarc él....
a) még erősebb lesz
b) valaminek a függője lesz
c) öngyilkos lesz
d) egyéb (börtön stb)
Az alkoholos mámor megoldja a problémát?
Ha nem akkor lehet, hogy a problémát kellene megoldani.
Kinek is a problémája a megcsalás?
Az, hogy a szüleid kapcsolata nem jó, az döntés helyzetbe hozott.
Szereted apádat, de nem értesz egyet vele, sőt haragszol rá, mert az anyukádat megcsalta. Levonod a tanulságot és te nem teszel ilyet a gyermeked anyjával.
Útálod apádat, és nem állsz szóba vele. Ez olyan mintha otthagynád az iskolát, mielőtt levizsgáznál. Igazából ezt nem szeretnéd, menekülsz a döntés elől, nem tudod elfogadni a megcsalást.
Lehetőséged van ezekez a benned kavargó érzéseket, fájdalmakat elmondani apádnak. Talán felébred a lelkiismerete, ha látja, hogy kettő családtagjának is fájdalmat okozott a szexuális kicsapongása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!