Erről mit gondoltok? Nagyon belerondít a szivárványos elképzeléseitekbe?
"Transz ember van a közvetlen közelemben."
Imádom az ilyeneket. Van egyetlen egy transz ismerősük, akivel soha életünkben nem beszéltek, nem is ismerik jóformán, de ők attól ilyen elfogadók és szakértőek a témában, ők elmondhatják, hogy mennyire természet ellenes ez a dolog. Elárulom neked, ha nem vagytok legalább barátok, olyan mintha ott sem élne a közeletben. Ezek nem osztják meg akárkivel a gondjaikat, és ugyanúgy egy ismert transzról is lehet felszínes véleményt mondani. Ha pedig a barátod lenne, nem beszélnél itt így róla.
Meg egyetlen ismerősből nem lehet általánosítani egy egész embertípust (már ha mondhatom így, hogy embertípus).
Meg minden ember máshogy élné meg ugyan azt a tapasztalatot amit te éltél meg. Így nem lehet az objektíven beállítani, mivel az a te szubjektív tapasztalatod.
1) mindenki egyből funkcionális analfabéta aki nem egy véleményen van veled?
2) amikor a 63-os választ írtam még nem frissült az oldalra a 62-es válaszod (nem én vagyok a 61-es).
"családtagról"
Utólag gondoltam, ahogy azt is, hogy azért mert családtak, még nem feltétlenül kedvelik annyira, sőt az előítélet még ott is meglehet. Tudod, miért mondom ezt? Ha számítana, megpróbálnád egy kicsit is megérteni, de én egyáltalán nem így veszem ki a szavaidból.
"Te nem olvastál semmit tőlem, vagy szimplán funkcionális analfabéta vagy, úgy okoskodsz?"
Te nem ismersz engem, és ilyeneket állítasz rólam. El sem tudom képzelni, hogy mit gondolhatsz még a transz ismerősödről. De eleve úgy hivatkoztál az elején rá, hogy a "környezetetben van". Ki beszél ilyen távolságtartóan a közeli ismerőséről? Ha úgy írtad volna, hogy úgymond a családodban van egy ilyen, mindjárt jobban elhiszem, hogy egyáltalán érdekel is téged, és megbízik-e benned. Mert ha nem, mondom, az olyan, mintha nem is ismernéd.
56: érezd magad mentálisan épnek!
Elvégre pont erről szól a narrativa.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!