Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erről mit gondoltok? Nagyon...

Erről mit gondoltok? Nagyon belerondít a szivárványos elképzeléseitekbe?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 7. 12:15
 61/91 anonim ***** válasza:
60%

"Transz ember van a közvetlen közelemben."

Imádom az ilyeneket. Van egyetlen egy transz ismerősük, akivel soha életünkben nem beszéltek, nem is ismerik jóformán, de ők attól ilyen elfogadók és szakértőek a témában, ők elmondhatják, hogy mennyire természet ellenes ez a dolog. Elárulom neked, ha nem vagytok legalább barátok, olyan mintha ott sem élne a közeletben. Ezek nem osztják meg akárkivel a gondjaikat, és ugyanúgy egy ismert transzról is lehet felszínes véleményt mondani. Ha pedig a barátod lenne, nem beszélnél itt így róla.

2021. aug. 2. 08:43
 62/91 anonim ***** válasza:
70%
Te nem olvastál semmit tőlem, vagy szimplán funkcionális analfabéta vagy, úgy okoskodsz? NAGYON közeli emberről van szó, vedd úgy, hogy családtagról. MINDENT elmondott, és még transz közösségbe is jártam általa egy ideig...
2021. aug. 2. 08:47
 63/91 anonim ***** válasza:
57%

Meg egyetlen ismerősből nem lehet általánosítani egy egész embertípust (már ha mondhatom így, hogy embertípus).

Meg minden ember máshogy élné meg ugyan azt a tapasztalatot amit te éltél meg. Így nem lehet az objektíven beállítani, mivel az a te szubjektív tapasztalatod.

2021. aug. 2. 08:47
 64/91 anonim ***** válasza:
54%
Erre az oldalra mióta írnak rendszeresen funkcionális analfabéták? Előbb írtam le, hogy nem puszta, mezei "ismerős", és nem, nem őt ismerem egyedül...
2021. aug. 2. 08:49
 65/91 anonim ***** válasza:
90%

1) mindenki egyből funkcionális analfabéta aki nem egy véleményen van veled?

2) amikor a 63-os választ írtam még nem frissült az oldalra a 62-es válaszod (nem én vagyok a 61-es).

2021. aug. 2. 08:53
 66/91 anonim ***** válasza:
60%

"családtagról"

Utólag gondoltam, ahogy azt is, hogy azért mert családtak, még nem feltétlenül kedvelik annyira, sőt az előítélet még ott is meglehet. Tudod, miért mondom ezt? Ha számítana, megpróbálnád egy kicsit is megérteni, de én egyáltalán nem így veszem ki a szavaidból.

2021. aug. 2. 08:55
 67/91 anonim ***** válasza:
0%
Ki beszélt arról, hogy egy véleményen kell velem lenni? Nincs is sziklaszilárd véleményem a témában, mert minden eset egyedi. Hatezerszer leírtam már, hogy nem szimpla mezei "ismerősről" van szó, hanem családtagról kvázi, erre jön a 61-es, hogy ő mennyire bírja, hogy van egy ismerősöm, akivel sosem beszéltem. Most erre mit lehetne írni? Tudtam volna csúnyábbat is, mint a funcionális analfabéta...
2021. aug. 2. 08:57
 68/91 anonim ***** válasza:
27%
66.: Jaj... Szerintem ne jósolgass, az sosem szokott bejönni, ha az ember látatlanban jósolgat. 🙂 Hidd el, bőven megértettem, és szó nincs olyan dolgokról, amiket te most belelátsz az egészbe.
2021. aug. 2. 09:02
 69/91 anonim ***** válasza:

"Te nem olvastál semmit tőlem, vagy szimplán funkcionális analfabéta vagy, úgy okoskodsz?"

Te nem ismersz engem, és ilyeneket állítasz rólam. El sem tudom képzelni, hogy mit gondolhatsz még a transz ismerősödről. De eleve úgy hivatkoztál az elején rá, hogy a "környezetetben van". Ki beszél ilyen távolságtartóan a közeli ismerőséről? Ha úgy írtad volna, hogy úgymond a családodban van egy ilyen, mindjárt jobban elhiszem, hogy egyáltalán érdekel is téged, és megbízik-e benned. Mert ha nem, mondom, az olyan, mintha nem is ismernéd.

2021. aug. 2. 09:02
 70/91 A kérdező kommentje:

56: érezd magad mentálisan épnek!

Elvégre pont erről szól a narrativa.....

2021. aug. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!