Bevállalnátok kevesebb pénzért egy állást, ami szakmailag jobban érdekel, közelebb áll az elképzeléseitekhez és a személyiségetekhez?
Figyelt kérdés
A különbség nettól 250 e Ft lenne, de a kevesebbet fizető bérből is ki lehetne jönni azért.2020. okt. 5. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Soha nem váltanék kevesebb pénzért.
Ha ki lehet jönni kevesebb pénzből is, elgondolkodnék rajta.
Simán, megéri a kevesebb pénz, ha jobban érzem magam az új helyen.
22 szavazat
2/8 A kérdező kommentje:
De nem tudom, ez a baj :D
2020. okt. 5. 19:01
4/8 A kérdező kommentje:
A mostani (jól kereső) munka sem annyira nagyon rossz. De néha nagyon szenvedek attól, hogy nem érdekel, amit csinálok. Sok előnye van, pl jól fizet. A másik munka sokkal jobban érdekelne, de biztosan néha azt is unnám. Nem tudom, hogy ennyivel kevesebbért be szabad-e vállalni. Viszont érzem, hogy lassan, de biztosan sodródom a kiégés felé.
2020. okt. 5. 19:06
5/8 anonim válasza:
Valamennyivel kevesebbért biztosan elvállalnám. Úgy gondolkodom, hogy egy ennyire jobb, testhez állóbb feladatkörben jobban is teljesítek, és pár év alatt visszatornázhatom a fizetésemet.
6/8 anonim válasza:
Halandónak a nettó 250k elég sok.
De nem mindegy miről mire lenne a váltás
Én 500k-ról biztos nem váltanék 250k-ra, inkább keresnék egy harmadik helyet.
Mondjuk úgy 1 millióról 750k-ra, talán-talán.
7/8 A kérdező kommentje:
KB 600-ról 350-re
2020. okt. 6. 10:11
8/8 anonim válasza:
Nemtudom, nincs még annyira sok munkaerőpiaci és munkatapasztalatom, de pl mérlegelném a jövőképem figyelembe vételével.
Hol laksz, családi állapot, álmok, hitel, családtagok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!