Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen elképzeléseitek vannak a legszebb randira hívásokról? Ki milyet szeretne?
Nekem sosem volt mérvadó, hogy hogyan hívnak el randira. Nyilván ne a ,,jó a segged, kő kóla?" mondattal induljon meg az időpont egyeztetés.
Én a vőlegényemmel úgy randiztam először, hogy tudtam, hogy gitározik és célirányosan ráírtam, hogy adja oda a gitár leckéit, mert meg akarok tanulni gitározni. De, igazából addigra már basszus gitároztam 3 éve, így csak simán találkozni akartam.
Előtte hetekig mély lelkizések voltak a facebookon én pedig már évekkel előtte belezúgtam, (mert egy suliba jártunk) - és ő is belém, csak direkt nem lépett, hogy húzhassa az agyamat, mert egy korábbi randi felkérésére nemet mondtam.
Szóval átmentem hozzá, elkezdett tanítgatni én meg szándékosan bénáztam. Mögém ült és megfogta a kezem, elkezdte irányítani, hogy mit hogyan fogjak le. (Én meg zavarban voltam, mint egy ovis a cukorboltban). Aztán hagytuk a gitárt, elcsattant az első csók és azóta együtt vagyunk.
Ilyen ez a rocker szerelem.
Szóval, ebből csak annyit akartam, hogy nem az számít, hogy hogyan hívsz el valakit randira, hanem az, hogy mit csinálsz, amikor együtt vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!