Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet az epilepsziától?

Ez lehet az epilepsziától?

Figyelt kérdés
Régen epilepsziás voltam elvileg kinőtem de elég régóta fennál egy alvászavar van több nap amikor nem birok elaludni és amikor elaludnék enyhébb görcsrohamban felriadok. Ez lehet epilepszia maradvány tünete? Lehet éjszaka EGG vizsgálatot kérni? Mert éjszaka van ilyen gondom. Mert nincs más ötletem mi okozhatja az alvászavarom van hogy 2 napig egyhuzamban nem alszok.

2021. jún. 29. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt inkább egy orvossal beszéld meg. Amúgy ha vizsgáltak epilepsziával, akkor esélyes, hogy volt neked is befekvős, 24 órás vizsgálatod, nem tudom, miért ne lehetne megint, ha a neurológus indokoltnak tartja.
2021. jún. 29. 18:59
 2/3 A kérdező kommentje:
24 órás sose volt, olyan volt hogy 1 órán át csukott szemmel villogtak lámpával a szemembe. Volt orvos akinek mondtam mi a gondom és mire gyanakszom de ne vett komolyan. Majd megpróbálok másikat, de azt nem is tudtam van 24 órás vizsgálat.
2021. jún. 29. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A lányomnak volt kétszer is. Teleragasztgatták a fejét elektródákkal, és egy kütyüt kellett az övére akasztani, amivel össze voltak kötve. De hónapokkal előre le volt fixálva az időpont.

Azt, hogy milyen vizsgálat kell, nyilván az orvos fogja eldönteni. Ha nem vagy elégedett az egyik orvossal, akkor lehet másikhoz is menni - mondjuk a magánegészségügy elég drága tud lenni.

2021. jún. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!