Miért hallok éjszaka olyan zajokat amik nincsenek is ott?
Pár napja minden este amikor már majdnem elalszok olyan zajokat hallok, mintha valami rágcsáló mászkálna meg szimatolna a szobámban, de körbe világítottam a szobát és sehol semmi. Napközben is átnéztem a szobát többször, nem találtam semmit. Eddig is nagyon nehezen aludtam el és nem alszok eleget, de amióta ez megy egyszerűen nem merek elaludni. Abszensz epilepsziám van, most emeltek gyógyszer szintet de nem olyan részen van a góc, ami befolyásolja a hallást. Esetleg van bármi ami segít azon hogy ne halljam a zajokat?
Előre is köszönöm!
Valóban simán lehet egér, érdemes csapdát állítani.
Egyébként az elalvás előtti hallucinációkat a hipnagógia okozza, ez egy ilyen ébrenlét és alvás közti állapot.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kicsit hülyén hangzik, de amit szedtem gyógynövényes tabletta, (hogy tudjak aludni) valószínűleg az okozta. Amióta nem szedem azóta nem hallom az egeret 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!