Gyomorideg és szorongás ellen mit javasoltok?
Sziasztok,
Kérlek segítsetek hogy mit tegyek addig amíg nem jutok el a dokihoz (kedd). Az egész onnan indult hogy múlthéten kaptam egy epilepsziás rohamot bent voltam a kórházban ekkor még semmi bajom nem volt. Írtam a főnökömnek kedvesen hogy még 2 napot maradnék betegszabin amire ő annyit írt ok én ezt félreértettem azt hittem mérges rám szerdáig ezen görcsöltem. Amikor bementem megnyugodtam mert mindenki visszavárt de valamiért a gyomorideg nem múlt el azóta se és már mindenen idegeskesek. Csütörtökön beszéltem a dokival aki felvilágosítást adott a betegségemről és mondta hogy tud segíteni a depresszióm, szorongás, hangulat ingadozás és alvászavaromba is. Ekkor megszünt a gyomorideg de péntek délután ahogy végetért a munka előjött. Talán azért mert volt olyan munka amit nem sikerült helyettesítés mellett elvégeznem és én kedden szabadságon vagyok tehát valakire ráterhelem. Már mondták bent hogy ne gondoljak így erre. De nem tudom mi lehet a gond. Epilepsziásként nem vehetek be bármi nyugtatót és nem is ihatok. Viszont már lassan 6 napja tart és alig eszem.. Esténként pedig alig alszon pedig egy episnek kellene. Valerianat szedhetek és azt használom is valamint iszok citromfű teát is de nem nagyon használnak. Bármit teszek nem tölt el örömmel vagy csak kis ideig szünteti meg a gyomor ideget. Segítsetek
Én az epilepsziás roham miatt jobban aggódnék. De ami segít a szorongáson: sírás. Nézz agyonvert kis fókákat, közben hallgass szomorú zenét.
Kajálás, főleg szénhidrátok. A teli has nyugtatja az idegrendszert, csökkenti a szorongást.
Testmozgás pl séta a természetben.
Relaxálás, meditálás.
Nyugis zenék, könyvek, filmek
Nevetés, nézz vidám filmeket, kisállatos videókat (ne az agyonvert fókásat, hanem vidámabbat.)
Figyelem elterelés. A gondolataid miatt szorongsz, gondolj másra.
B6, B12, vagy B komplex vitamin is csökkenti a szorongást.
Allergia elleni antihisztamin gyógyszerek még jobban csökkentik, mint a nyugtatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!