Sok lenne leírni mi miatt szorongok, szóval elmesélem privátban annak aki kíváncsi rá. Röviden: Bizonytalanság van az életem minden területén, egy rémes ember vagyok és nincs senki aki segíteni tudna, mikor egyedül vagyok hányingerem van, szorít a gyomrom reggeltől estig és már nem vagyok képes elterelni a figyelmem semmivel.
Szia! Ha gondolod nekem írhatsz mert ennyiből nem könnyű. :)
2020. szept. 14. 15:54
2/11 anonim válasza:
Ugyan ebben a cípőben járok azzal a különbséggel, hogy nem gondolom magam rémesnek. Ha megtaláltad a megoldást kerlek írd meg nekem is
2020. szept. 14. 16:11
3/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp
2020. szept. 14. 16:19
4/11 anonim válasza:
Szia!:) voltál már pszichológusnál ezzel? Mert ő valószínűleg tudna segíteni. Én is szorongó, bizonytalan személyiség vagyok. Ha jól sejtem önbizalom hiány van a háttérben igaz?
2020. szept. 14. 16:30
5/11 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál de abba kellett hagyjam mert sokminden történt. Ezért lenne szükségem néhány gyorsan alkalmazható megoldásra
2020. szept. 14. 16:37
6/11 anonim válasza:
Szia! Nekem is írhatsz nyugodtan.
2020. szept. 14. 16:52
7/11 anonim válasza:
én is voltam. Még rosszabb lett. :)
2020. szept. 14. 19:19
8/11 anonim válasza:
Semmi nem tud ezen segíteni, csak Te magad azzal hogy megtérsz Jézus Krisztushoz, követed őt, azt csinálod amit mond.
Egyik fontos mondata:
"Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek."
"Én vagyok az út, az igazság és az élet"
2020. szept. 19. 12:20
9/11 anonim válasza:
Szerezz egy bibliát, de ne jehova tanúitól! Pl. Baptistáktól, és menj el egy Istentiszteletre pl. Kecskemét, Mike Sámuel lelkipásztor üzeneteit hallgasd. Ő is azt mondja amit neki Isten mondott a biblián keresztül.
2020. szept. 19. 12:24
10/11 anonim válasza:
"Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!