Ha beveszek egy Rivotrilt (még sosem szedtem nyugtatót), mi a legrosszabb, ami történhet, pl. kóma, epilepsziás roham?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 21:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen egyénfüggő. Egy szemtől szerintem ilyen súlyos tünetek nem jelentkeznek.
2/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, ne aggódj.
3/5 anonim válasza:
Egy negyedet is bőven elég bevenni. Jól gondold át, mert nehéz leszokni róla.
4/5 anonim válasza:
Az hogy rohadt nyugodt leszel, es szepen lassan raszoksz.En is igy kezdtem, es 8 evig szedtem. Az elvonas 2 het pokol volt.
5/5 anonim válasza:
semmi, a legrosszabb, hogy rászoksz. nem olyan nehéz, mint hinnéd. sok ismerősöm nyugifüggő, és pokol velük lenni, vagy teljesen agyhalottak, mert annyira le vannak nyugodva, vagy mániákusan keresik, hogy honnan tudnának megint xanaxot kapni :))) inkább ne próbáld ki, és aludj egy nagyot, ha könnyűségre vágysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!