Hogyan gyozzem le a depressziot es a szorongast egyedul?
Figyelt kérdés
Valaki akinek sikerult mar az irjon legyenszives.2021. jún. 28. 19:39
1/19 anonim válasza:
Miert akarod egyedül? Miért nem mesz orvoshoz? Miért kínlódsz magadban?
2/19 anonim válasza:
Egyedül nagyon nehéz lesz. Keress szakembert. Komolyan mondom.
3/19 A kérdező kommentje:
Mert nincs tbm, ahhoz meg elkellene mennem szakemberhez hogy helyrejojjek kicsit, hogy eltudjak menni dolgozni es legyen tbm. Orokos korforgas.
2021. jún. 28. 19:50
4/19 anonim válasza:
A pszichológus (ami nem egyenlő a pszichiáterrel) magán úton nem tb-hez kötött.
5/19 anonim válasza:
+ a magánok közt is vannak olcsóbbak és drágábbak is. Körül kell nézni.
6/19 A kérdező kommentje:
Hat ha mar elmennek akkor mindenkeppen pszichiaterhez. Irjon fel gyogyszert aztan gyogyuljak ki minnel gyorsabban, mert mar nagyon nehezen birom, mostmar ottvagyok hogy nem masokat nem birok elviselni hanem sajat magamat. De jelenleg nem tudok.
2021. jún. 28. 19:57
7/19 anonim válasza:
valószinűleg nem azért nincs tbje mert annyira úszik a dellában.:D
8/19 anonim válasza:
Környezetváltozás segített nekem, új környezet. Nekem pl a suli másik városban van így napi szinten le voltam foglalva,igy nem gondoltam rosszra.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem vsgyok lusta higgyetek el emlekszem a regi onmagamra en nagyon mosolygos, szorgalmas gyerek voltam mig iskolaban evekeig nem bantottak, ami kivegzett.
2021. jún. 28. 20:12
10/19 anonim válasza:
Nem fizeted a havi 8e ft-ot sem??? Azt tudod, hogy utólag behajtják rajtad...? Késedelmi kamatokkal!
Nem jó ezzel trükközni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!