Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez ok arra hogy feltételezzem...

Ez ok arra hogy feltételezzem saját magamról hogy valami nincs rendben?

Figyelt kérdés

Igazábol az egészet nagyon hosszú lenne elmesélni.De a lényeg nem is ez.Mióta nyár van nekem annyi,ellöktem magamtól mindenkit aki szeret amúgy(szoktam ilyet sajnos)

Magamba fordultam,alig bízok bárkibe,és csak egyedül lennék folyamat.Segítségért kiabálok hogy mentsenek meg (némán) de senki sem hallja

Szüleim rengeteget dolgoznak,egyedül vagyok éjjel nappal,tesóm nincs

Utálom magam.Sokszor gondolkozom hogy jobb lenne a világ nélkülem és legalább senki terhére nem lennék.Na és itt is baj van,volt öngyilkossági kísérletem már.Sajnos nem sikerült.De ez van.Itt ragadtam.A testem,a lelkem már nincs itt és képtelen vagyok boldog lenni.Nem akarok itt lenni;)

Kavarognak az érzések és sokat sírok,pánikrohamom is van

Én nem értem..Voltam már pszichiátrián,de elég is volt.Szörnyű..valahogy máshogy lehetne segíteni rajtam?

2021. jún. 24. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit várnál az élettől, mi tudná megváltoztatni ezt a helyzetet szerinted? Lenne valami, amiért érdemes lenne úgymond élnedM
2021. jún. 24. 00:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Párkapcsolat:)

És számomra teljes életmód váltás

2021. jún. 24. 00:34
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Hány éves vagy?

2021. júl. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!