Pozitív gondolkodás előnyei?
Pozitív gondolkodás előnyei?
És hogy lehet pozitívan gondolkozni mert én élet negatív gondolkozásu ember vagyok!
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
Ha bízol az ígéretében, máris pozitívan gondolkodsz!
Utolsó takarodj már.
A kérdésre válaszolva: Nagyon sok előnye van a pozitivitásnak, de nekem az a meglátásom, hogy megfelelő élethelyzet kell ahhoz, hogy pozitívan tudj létezni. Sajnos ez egyénfüggő, mármint, hogy kinek mi felel meg. Ha tele vagy elvárásokkal, nagy célokkal amiket nem kapsz meg vagy nem tudsz teljesíteni, az nagyon le tud húzni mentálisan, a vágyak úgyszintén. Minden pozitív ember mögött sok munka van, anélkül nincs eredmény. Nagy közhely, de örülni kell a kis dolgoknak is, sok kicsi sokra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!