Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Menjek orvoshoz azonnal vagy...

Menjek orvoshoz azonnal vagy csak a napi stressz okozhatta?

Figyelt kérdés
Éjjel próbáltam aludni és álmomban ájulás érzetem volt szabályosan éreztem, hogy elgyengül a testem. Mindig megriadtam amint “elájultam”. Egymás után 4x volt ez az érzés. A napom nagyon stresszes volt, este 6 óra körül nyugtatót (xanax 0,25) vettem be. Sosem történt még ilyen velem és most félek. (Sosem szedtem nyugtatót csak most először)
2021. jún. 19. 06:34
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
"Sosem szedtem nyugtatót csak most először", akkor honnan volt otthon ?
2021. jún. 19. 06:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Kaptam mástól, munkahelyemen. :) Ilyen egyszerű. Kérdést tettem fel arra válaszolj. Ne az érdekeljen, hogy honnan volt. De ha szeretnéd a másikat neked adom mivel kettő db-ot kaptam ;)
2021. jún. 19. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne szedj soha mástól kapott nyugtatot, pláne ne xanaxot.

Amit tapasztaltál, kb bármitől lehetett. Stressz, időjárás, vérnyomás esés, akármi. Nem kell vele foglalkozni

2021. jún. 19. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Rosszat álmodtál és kész. Nyugtatót meg ne vegyél be, ha stresszes napom van inkább megiszok valamit, szerintem még mindig egészségesebb, mint a dilibogyó.
2021. jún. 19. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem az elmúlt hetekben háromszor is volt pontosan ilyen érzésem. Elég rossz megélni, de ez sajnos a stressztől van, én is pánikbeteg vagyok.
2021. jún. 19. 08:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!