Lehetett ez a bipoláris zavar kialakulásának oka?
Azt tudom, hogy a bipoláris zavar inkább genetikai eredetű, épp ezért nem is gyógyítható, csak gyógyszerekkel stabilizálható. De nem tudom, hogy attól függetlenül van-e konkrét kiváltó oka, vagy ez teljesen random van. Tudom, erről inkább egy pszichiátert kéne megkérdeznem, az a biztos, meg is fogom, amint eljutok hozzá, csak addig is érdeklődök.
Kb 4 éve volt az életemben egy fiú, akit én a majdnem exemnek hívok. Nagyon sok dolog arra utal, hogy ő egy nárcisztikus pszichopata, éveken keresztül manipulált és tönkretett. Ami a kérdéshez kapcsolódik, az az, hogy a "kapcsolatunk" is olyan volt, mint a bipoláris zavar (aminek a jeleit kb akkoriban kezdtem el észrevenni magamon), egyszer nagyon fent, egyszer nagyon lent. Egyik nap nagyon aranyos volt velem, bókolt, szépen beszélt, közös programjaink voltak, ahol úgy viselkedtünk egymással, mintha együtt lettünk volna, máskor meg undorítóbbnál undorítóbb dolgokat vágott hozzám és folyamatosan sértegetett, elvette minden önbizalmamat. Ezek a "szakaszok" volt, hogy pár naponta váltották egymást, volt, hogy pár hetente, illetve egy rövid ideig volt, hogy pár havonta.
A kettőnek vajon lehet köze egymáshoz? Ha hülyeség, akkor bocsi, annyira nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!