Beszednétek a lítiumot màniàs fàzisban bipoláris zavarják?
Szedd össze magad, utána a gondolataidat és fogalmazd meg értelmesen.
Bár azt gondolom ennyi problémával küzdve, ennyi gyógyszert emlegetve aki itt választ ad, az levegőbe beszél.
Maradj az orvos által javasolt gyógymódnál.
Ide nem orvosok járnak, sose láttak Téged...
A telefon àtjavította. Engedjük el. Tàrgytalan. Amúgy ennyi erővel törölni lehetne a témakört, mert senki sem orvos. Mentàlis betegség fedi szerintem a bipolàris zavart. A bipolàris zavar màniàs fàzisàt írtam le. Aki érintett nem igényel több infót.
Köszönöm nem kérek ilyen vàlaszokat. Ha ez nem teljesíthető akkor inkàbb semilyet.
A kb 3 darab telefon okozta helyesíràsi hibàtól feltételezem a kérdés még értelmezhető.
2-es köszönöm.
Igazàból félek tőle. Nem akarok gyógyszert szedni. Főleg nem olyat ami veszélyesebb a betegségemnél. Igazàból valóban nincs betegségtudatom. Munkaképes vagyok. Ilyenkor jobban mint bàrmikor. 28 éves vagyok, egy ilyen betegséget nem tudok elfogadni. Főleg azt nem, hogy egész életemben szedhetnek gyógyszert, jàrhatok vérvételre. Egy fogyatékos gyereket pedig nem akarok ezek miatt a szerek miatt megszülni évek múlva. Drogoztam is öngyógyítàsból 8 évet. Nem hiszem, hogy javított volna az àllapotomon. 6 éve abbahagyta teljesen. Ezért is félek a gyógyszertől. Ha bàrmelyik függőséget okoz, nincs az az orvos aki lehoz róla. Próbàlok mérlegelni. Ezért kértem tapasztalatok megosztàsàt. Orvosokban csalódtam sokat.
4# (2# vagyok) Megértelek, de sajnos ezek a gyógyszerek személyenként eltérően hatnak. Lehet, hogy ami neked jó, az nálam csak tovább ront a helyzeten... Én az elején lítiumot szedtem, de nem volt hatásos, ezért leváltották Lamolep-re. Ezt szedem most a Kventiax-al együtt, ami úgy látszik, hogy hatásos.
(A lítiumtól én nem híztam, de tény hogy sok mellékhatása van.)
Érdekes, az abilify pörget, nem hiszem, hogy az kellene neked most, ha mánia van kilátásban.
Nekem meg a lamolep volt borzasztó (nagyon durva mellékhatása volt nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!