Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beszednétek a lítiumot màniàs...

Beszednétek a lítiumot màniàs fàzisban bipoláris zavarják?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam olyan vészes àllapotban. Az orvos mivel szerinte màniàs fàzisban vagyok le akarja csarélni lítiumra. Vérvételre küldött előtte, meg ez a gyógyszer folyamatos ellenőrzést igényel. Ràadàsul pajzsmirigy alul működést okoz ami hízàst okozhat. Eddig lamolepet szedtem. Abilflyt is felírt, mert hónapok óta alig alszok. Túlzàs ez. Én ezeket nem akarom szedni. Plàne nem azért mert feldobottabb vagyok. Foglalkozzanak inkàbb a depressziós fàzissal. Olyankor érdekes nem aggódik senki.
2021. jún. 15. 14:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Milyen mellékhatások voltak ?
2021. jún. 16. 18:00
 12/12 A kérdező kommentje:

10-es a bolond az aki nem tud hallgatni ha màr köze nincs a témàhoz. Köszönjük a véleményed, tök jó, hogy van csak sajnos senkit sem érdekel.

A kóros feltűnési viszketegséged pedig kezeltesd.

2021. jún. 17. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!