Boldogtalan vagyok, de miért?
Figyelt kérdés
16/F vagyok, 10-es.
Normális, kiegyensúlyozott életét élek. A legjobb tanuló vagyok a suliban. Megvan a szűk baráti köröm az osztályból, tehát rendben van a társasági életem.
Mindenem megvan, ugyanakkor nem vagyok elkényeztetve.
Tehát elsőre egy teljesen normális, intelligens, komoly középiskolás vagyok.
Ennek ellenére boldogtalan vagyok. Egyelőre semmiben nem találom a boldogságot. Persze tudok örülni, nevetni, olykor vidám lenni. De igazán boldog talán egész életemben nem voltam.
Ez teljesen normális?
Persze még fiatal vagyok.
A kortársaim többségének barátja/barátnője van.
Jelenleg engem az ilyen hétköznapi dolgok teljesen hidegen hagynak.
Tehát mi a véleményetek?
2021. jún. 18. 02:53
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, hogyha rossz kategóriába írtam ki a kérdést!
2021. jún. 18. 02:53
2/4 anonim válasza:
Sztem normalis, de inkabb a sajat velemenyemrol irok: hosszútávon lehetetlen boldognak lenni, mert ez nem egy állapot, mint például az hogy házas vagy, es az ugyis lesz ettol eddig, hanem csak par másodpercig, percig, oraig tart ez a boldogság érzet. Mondjuk ha bulizol, baratokkal vagy, nezel egy jo filmet, ilyenkor vidámnak erzed magad. De amugy semleges minden, mert az embernek folyton kell vmi inger ami érzést vált ki belole. Ha nincs inger, akkor nem erez semmit, vagy inkabb rosszat erez, mintsem jot. Szoval ez teljesen normalis, es jobb fiatalon megtanulni hogy sokkal tobb a semmilyen/rossz erzes az életben, mint a boldogság. 19l
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2021. jún. 18. 03:20
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!