Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Nem bírom már sokáig.

Mit tegyek? Nem bírom már sokáig.

Figyelt kérdés

Nem bírom már sokáig, nincsen már családom, meghaltak a szüleim, van egy párom 3 éve, aki nem szeret, azt érzem, de nem akarok egyedül maradni. Nagyon el vagyok keseredve.Boldogtalan vagyok.

Közeli barátaim sincsenek, se testvérem. Szenvedek. Hiába adok szeretetet, nem kapok senkitől. Nem karrierre, pénzre dolgokra vágyom, csak szeretetre. De azt nem kapik sehol. Elegem van ebből a világból.

2021. ápr. 15. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp keres olyat, aki ténylegesen szeret, ne olyannal legyél, aki nem szeret! Közeli barátságokat pedig sosem késő kialakítani, csak legyél nyitott! A szüleidért pedig őszinte részvétem!
2021. ápr. 15. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy a párod nem szeret?
2021. ápr. 15. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Hűvös, nem érdeklik az érzéseim.
2021. ápr. 15. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem szeret, akkor talán ott kellene hagynod... Egy rossz kapcsolat rosszabb lehet mint a magány. Ez saját tapasztalat. A fő kérdésre a válasz...

3 lehetőség jut eszembe.

1. Biztosan vannak dolgok amiket szeretsz. Keress olyan klubbokat amik nyitottak (bárki csatlakozhat). Ott hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhetsz.

2. Ez nem a legjobb tippem, de onlyne játékok. Több ismerősöm van akit ilyen módon ismertem meg és rendszeresen összejárunk. Az egyik haverom így ismerte meg azt a lányt aki most a felesége.

3. Vegyél egy kutyát. Lesz kivel törődnöd és ő is törődik majd veled a maga módján. Sok mindent tudtok majd együtt vsinálni és kevesebb gondot okoznak mint az emberek.

Egy dolgot ne felejts el... Senki sincs egyedül... Mindenki meg tudja találni azokat az embereket akik megszínesítik az életüket... Csak van akinek kicsit tovább kell keresnie.

2021. ápr. 16. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!