Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Neki milyen betegsége van?

Neki milyen betegsége van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most szabadultam a zárt osztályról és volt bent eg fiú, aki nem tudott beszélni, se járni. Egész nap értelmetlen dolgokat halandzsázott és káromkodott. Az orvosok nem tudták meggyógyítani és ezért hazaengedték.Volt egy vizsgálata is hétfőn, aminél elaltatták.Ez a fiú egykor normális volt,de valami okból megbetegedett(nem baleset miatt). Szóval, az lenne a keérdésem, hogy mi az a betegség, amivel az orvosok se tudtak mit kezdeni.

2021. jún. 15. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Ezt akkor álmodtad, amikor kimaradt két adag nyugibogyó?
2021. jún. 15. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Kamu.
2021. jún. 15. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A tieddel se tudtak mit kezdeni .Sajnalom , tudom milyen gyógyíthatatlan betegnek lenni.
2021. jún. 15. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
#3Azt hiszed talán, hogy csúfolódásból írom ki ezt? Ha igen, tévedsz. Én tisztelem azt a fiút.
2021. jún. 15. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem hiszem ezt.

Mentális betegsége van .

2021. jún. 15. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Az "orvosi" szakma mindennek igyekezett nevet adni, de még sok olyan állappot van, aminek nemhogy az okát nem tudják, de nevet sem kapott. Ezt sokszor NN-ként diagnosztizálják (azaz nomen nescio, vagyis nem tudom a nevét), de elterjedt az idiopáthiás szó is, ami szintén a nemtudást jelöli.
2021. jún. 15. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Most akkor nem tudott beszélni vagy kàromkodott? A kettő együtt nem megy.
2021. jún. 15. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!