Mi a menete a covid oltásnak a helyszínen az orvosnál? Milyen fizikális vizsgálat van az oltás előtt? Vérnyomás mérés? Vérvétel ugye nincs? Mit csináljon az az illető, akinek nincs háziorvosa, mert betegség híján nem ment el még hozzá?
Hova hívhatnak be oltásra? Még nagyon gondolkodom, hogy beadassam-e vagy sem. Meg a másik az hogy félnék egyedül és nincs nagyon senki aki eljönne velem.
Ha új vagyok egy háziorvosnál milyen vizsgálatokat végezhet, hogy megbizonyosodjon rólam a doki? vérvétel ugye nincs
A háziorvosos részre nem tudok válaszolni.
Hogy mi történik a helyszínen? Apám háziorvosa mért vérnyomást, pulzoxigén szintet, meghallgatta a mellkasát.
Az enyém nem csinált semmit, nem is láttam az orvost, az asszisztens nővér hívott be, és ő adta be.
Értem, szóval a covid oltás miatt nem küld el vérvételre, se az oltóponton, se a háziorvos, oké...
Az is izgat, ha nincs még háziorvosom. Hívhatnak oltásra háziorvoshoz is, oltópontra is?
Értem, szóval abba nem kötnek bele ha háziorvom nincs és egy háziorvoshoz hívnak, simán beoltanak, jól értem?
Hívhatnak oltásra háziorvoshoz is, oltópontra is?
Nem kell ennyire túlbonyolítani. Ha regisztráltál, akkor majd felhívnak ha sorra kerülsz és megmondják hova kell menned és mikor.
Nyugi!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!