Milyen orvosi vizsgálat volt számotokra kínos iskolásként vagy háziorvosnál Ha rutin vizsgálatként bevezetnék, köteleznék a teljes fizikális vizsgálatot, tehát mindent nézne az orvos sértene, kínos lenne neked? Te elleneznéd? (lennt)
Mi az a vizsgálat amit nem engednél,csak ha a vizsgált fél hozzájárul?Szabad bármit természetesnek venni a vizsgál fél megkérdezése nélkül?
Hogy lehet igazságot tenni a különböző álláspontokban?
-Úgye van aki bevezetné,és van akiknek ez sértő,akiknek szenvedés,sok rossz tapasztalatot lehetet írni.Akkor hogy lehet igazságot tenni,hogy a különböző álláspontúkakat figyelembe vegyük.
De a vizsgálat álló és fekvő helyzetbe lett volna 15-16 évesen kb és persze 2 náluk alíg idősebb nővér előtt,meg dokinő előtt,ha ez nem kínos akkor nem tudom mi.De mondom elkerültem,a mi szót meg azért írtam mert nem csak én a többiek is,de csak az utána járás miatt.
De te és mások a lényegeket most.
Most sem vagy köteles a teljes fizikai vizsgálatnak alávetni magad. A kérdés már többször felmerült itt, kár, hogy nem arról folyik a vita, hogy miért nem természetes az, ha az orvos vizsgál? Olyan 14 éves leányok, akik a szüzességüket már rég elveszítették, esetleg több partnerük is volt, sápadoznak és ájulgatnak biológia órán, amikor a nemi szervekről kell beszélni, azokat nevén nevezni és működésüket elmondani (tapasztalat). Vagy kapkodnak a mellüket takargatva, amikor az iskolaorvos megvizsgálja őket.
A természetes szemérem nagyon fontos dolog. Kár, hogy a mai fiatalok egy része nem tudja, hogy hol és mikor helyénvaló.
az jó,csajoknak mell vizsgálat lett volna,meg a szemérem hajlat vagy ilyemi,csak férehúzták volna oldalt kicsit az alsót.De az oknyomozók ők voltak.
De neked mi lett volna vagy lenne ciki?Ha bevezetnék a teljes fizikális vizsgálatot amibe ez is beletartozik egyetértenél vele?Zavarna?
Már általános iskola 5. osztályától mennek a védőnői felvilágosítóórák.
Egyébként meg mindenkinek egyéni érési üteme van, erre kellene nagy hangsúlyt fektetni. És itt van a szülő felelőssége, hisz ő ismeri legjobban a gyermekét. De ez a láncszem valahogy kimarad.
Én is biztos rosszul érzetem volna magam.
Bár, ahogy olvasom itt a sok fitymafék és fityma szűkületes kérdést nagyon rosszul dolgoznak ezek a doktorok, minden második pasi kérdés erről van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!