Valaki leirná nekem a vérnyomáscsökkentőt hogy hogyan dolgozik fizikálisan a szervezetben?
enyhe köhögés fogott el beszéd közben mivel stresszes vagyok 80mg-nyi Valsartan Sandoz bevétele után.
Kiváncsi lennék, hogy a vérnyomáscsökkentő hogyan dolgozik a szervezetben és, hogy veszélyes e ha stresszes állapot áll fenn és vérnyomáscsökkentőt szedek
Ott van a tájékoztatójában:
"Az angiotenzin-II a szervezetben előforduló anyag, mely az ereket szűkíti, ezzel emeli a vérnyomást. A Valsartan Sandoz filmtabletta az angiotenzin-II ezen hatását gátolja. Ennek eredményeképpen az erek elernyednek és a vérnyomás csökken."
Én is ezt szedem évek óta, 160 mg-osat, de nekem nem okoz köhögést, pedig én is elég stresszes vagyok sokszor.
Ha neked gondot okoz, akkor mondd meg a kezelőorvosnak és ír fel másik vérnyomáscsökkentőt.
nem csak felidegesitettem magam aztán hirtelen spontán köhögés tört rám és mintha a mellkasomba nyilalt volna egy pillanatra valami, azóta a torkom is fáj de csak a jobb oldalt kissé
Stressz + vérnyomáscsökkentő nem túl jó egszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!