Mit lehet tenni ebben a helyzetben/milyen betegség lehet?
Anya 56 éves, az utóbbi időben egyre jobban kezd "megőrülni". Bármit mondok neki hisztizik,agresszív,elfelejt mindent,random alapvető dolgokat ismételget (pl hogy az alma egészséges),számon kér hova megyek mit csinálok,miért nevetek a barátnőimmel.
Ha mondok neki valamit akkor mást talál ki belőle,az ismerőseinek is azt terjeszti hogy gonosz vagyok,megakarom őt ölni.
Valakinek hasonló helyzetben van valami tippje hogy hogy lehet ezt kezelni? Vagy milyen betegség előjele lehet?
Korai demencia. Orvoshoz kéne fordulnia vele, de azt ugye úgysem fog, anélkül pedig csak súlyosbodik.
Köszi a vàlaszokat!
20 éves vagyok,vele élek,már 1-2 éve így viselkedik,csak kb fél éve egyre durvább dolgokat csinál. Apa meghalt januárban,nem miatta ilyen,a temetés költségét is sajnàlta tőle..
A munkája nem stresszes.
Egyik nap majdnem kidobta a 10.ről a macskámat,mert zsarolni akart lelkileg.
Szóval nem,nem eltúlzás.
Szia! 2. válaszoló vagyok. Részvétem az édesapád miatt :(
Iszonyú nehéz eset anyád, tanácstalan vagyok. Szereted, segíteni akarsz mert a lánya vagy de ha ilyen idegbeteg arra te is rámész. Szerintem találj valami jó állást vagy főiskolát és pattanj meg otthonról. A jövőben úgy is tudsz majd segíteni neki, hogy nem laktok egy fedél alatt.
Klímaxos tünetet gyanítok!
Lehet hogy soha nem volt jó szexben része.
Egy pasit szervezz be neki.
Hordd el társaságba ahol felszedheti valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!