Korona viruson átesettek: Milyen tumetetek volt? Meddig tartott? Kor? Nem? Van alap betegség? Sportolsz? Iszol? Cigizel? Egyéb? K.ösz!
Én az 5. napon vagyok.
Iszonyatos torokfájással kezdődött el este.
Másnap levertség, fáradtság,kialvatlanság, magas pulzus majd hőemelkedés, gyengeség. 37.5nél nem nagyon ment fentebb de mégis úgy éreztem, hogy nagyon lázas vagyok nagyon rosszul voltam talán ennyire még sose. Iszonyú torokfájás kínzott még mindig se enni se inni se aludni nem tudtam száraz volt az orrom vagy be volt dugulva, iszonyatos szájszárazság.
3.nap
Valamivel jobban lettem de maradt a hőemelkedés majd estére 38.2 de hamar le is ment. Torokfájás maradt de valamivel jobb.
4.nap
Levertség, gyengeség, szag és íz elvesztése. Hőemelkedés, láz nincs enyhült torokfájdalom.
És az 5.napomon
Viszonylag elég jól vagyok, néha majd kicsattanok az energiától van hogy húz az ágy , hirtelen rosszul leszek. Íz szag még mindig nincs.
Kíváncsi vagyok az elkövetkező napokra.
Papámról és rólam ma derült ki a covid+.
Papám pénteken elájult,gyengeség,étvágytalanság,nagyfokú aluszékonyság volt nála.
Én szombat este óta íz+szagvesztéssel küzdök,minimális orrfolyás és mellkasi nyomás,apróbb köhögések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!