Halálos betegségem van kezdjek gondolkodni a halálról?
Figyelt kérdés
Covidos lettem, teljesen kivagyok.. egy hete eléggé beteg vagyok, orrdugulás, kis köhögés, szag vesztés, rossz közérzet... sokan meghalnak sajnos ebben a betegségben.. így készüljek arra hogy nagy baj lehet...
36 éves vagyok és béta blokkolót szedek a szapora pulzusra
2020. nov. 20. 10:26
1/15 anonim válasza:
Gondolkodj róla, majd írd meg jutottál e valami felfedezésre ezzel a témakörrel kapcsolatban mert tavaly én is halálos betegséggel küzdöttem (influenza), de elfelejtettem a halálról gondolkodni.
2/15 anonim válasza:
Milyen halálos betegséged van? Nem írtad le.
3/15 A kérdező kommentje:
2. COVID
2020. nov. 20. 10:30
4/15 anonim válasza:
#2: bazzeg az első mondat első szavát nem tudod elolvasni :D
5/15 anonim válasza:
Kérdező, az élet is egy 100%-ban halálos kimenetelű betegség! :))))
Ne hipochonderkedj, hanem várd ki azt a pár napot, míg meggyógyulsz. Nagyon kis % hal meg a fertőzésben - miért pont te lennél...?
6/15 anonim válasza:
Csatlakozz a tengerészethez és hódítsd meg a tengereket!
8/15 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy azok halnak meg, akiknek a Covid egy meglevő betegség tüneteit erősíti fel? Persze, vannak kivételek, de azok nem ilyen enyhébb tüneteket produkálnak, hanem sürgősségi ellátás kell nekik az első napoktól kezdve.
9/15 anonim válasza:
Nincs elég ideje minden napra friss ételeket készíteni?
10/15 anonim válasza:
Valószínűleg én is COVID-os vagyok, már márciusban tudomásul vettem, hogy át fog menni rajtam. Gondolj arra, hogy aki megszületik, az alapvetően halálra is van ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!