Csak nálam szokott néha ez lenni alvási paraliziseimnél?
Figyelt kérdés
Néha mikkor alvási paralizissel ébredek akkor csukva van minfig a szemem nem nagyon tudok mozogni. Ugyebár eddig semmi de néha előfordul hogy pl: a nyakamat megtudom mozdítani egy minimálisan akár a lábfejemet. Eddig 12 alvási paralizisem volt abból kb 4-5 volt ehezz hasonló2021. jún. 14. 18:13
A kérdező szavazást indított:
Néha nálam is szokott lenni
Volt alvási paralizisem de sose fordult ilyen elő
Sosem volt még alvási paralizisem
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
2x volt. Első alkalomkor a szememet se tudtam kinyitni, semmit nem tudtam csinálni. Második alkalomnál már kitudtam nyitni a szemem, viszont megmozdulni továbbra se tudtam.
Ekkor még azt se tudtam, hogy létezik ilyen. Szóval eléggé megijedtem.
2/5 anonim válasza:
Nekem van hogy hónapokig semmi. Majd egy éjszakàn belül közvetlenül az elavàsnàl kb 5. Lehet csak azért ennyi mert akkor màr kimàszok inkàbb az àgyból.
A szemem nyitva, de minden màs izmom lebénulva. A pàrom 2 méterre ül tőlem, vagy alszik mellettem de nem tudok segîtséget kérni. Próbàlok nyögni vagy valami, hogy keltsen fel. Hangot kiadni. Bàrhogy jelezni. Nem sikerül.
15 éves koromtól élek ezzel.
3/5 anonim válasza:
Nekem olyan van hogy mindig csukva van a szemem es pont h kiakarnam nyitni de nemtudom..ha kitudom nyitni akkor felkelek es jó
4/5 A kérdező kommentje:
#3 általában én sem tudom kinyitni a szemem. Viszont amióta alvási paralizisem van azt szoktam csinálni hogy vagy próbálom mozdítani a fejem ami néha sikerül és pár mozdulattal felébredek. Vagy hallottam azt h a nyelvemet mozgassam és gyorsabban felébredek. Ez szokott beválni. Múltkor kitudtam nyitni a szemem és egy hotelben voltam amit egy dzsungel vett körbe lol.
2022. aug. 5. 17:33
5/5 anonim válasza:
En sose tudom kinsitni 😃ha nagyon erolkodok.oLna mintha felakadna xd de amugy ha kitudom nyitni akkor vege az egesznek de altalaba csak sokara sikerul sajna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!