Hogyan győzzem le a rovaroktól,bogaraktól való félelmem?
Amint egy rovar vqgy bogár legyen az,molylepke,pók,poloska,nagyobb mértű moly,katica vagy akármilyen ízeltlábú berepül a szobámba vagy a közelembe kerül felsikítok,elkezdek remegni vagy nagyon nagyon félni de olyan szinten hogy lever a víz és halálfélelmem van.
Leütni vagy lefújni sem tudom mert nagyon félek és remegek hogy érintkezik a kezemmel vagy esetleg a testemmel.Valaki tudna segíteni hogy hogyan győzhetném le ezt a félelmemet?
Azt tényleg segíthet, ha olvasol róluk és megismered a fajtáikat. Az itthoni pókok közül nagyon kevés árthat nekünk, de jó tudni, melyik az. Én sokáig féltem tőlük, most már pl. a kaszáspókot kézzel is meg merem fogni. A lepkék, katicák, poloskák ártalmatlanok. A darázs akkor támad, ha védekezésre készteted vagy a fészke közelébe mész. Tőlük már nem félek, amióta kiismertem őket, évek óta nem csípett meg egy sem, pedig elég sokat látok a házunk közelében. Én nem ölök meg olyan jószágot, ami házon kívül van vagy ki tudom vinni a házból. Házon belül csak hangyákat (ha befészkelnek), molylepkét, legyet, szúnyogot, darazsat ütök le (utóbbit akkor, ha nem megy ki magától). Ja és van szúnyogháló az összes ablakon.
Az, hogy megijedsz tőlük, lehet, hogy nem fog megszűnni, de a halálfélelmedet le tudod szerintem küzdeni, ha többet tudsz róluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!