Szerintetek normális az, hogy öngyilkos gondolatokkal küzdök?
Több éve nem bírom elvégezni a főiskolát, de már megbántam, hogy belekezdtem.
Beteg családtagok (szellemi fogyatékos testvér)
Közutálat tárgya lettem...(ezt nem részletezném, a lényeg, hogy utálnak.)
Tehetlenség érzése nap, mint nap.
Belefáradtam ebbe az örökös harcba.
Múltkor leültem összegyűjteni a gondolataimat és egyszerűen nem tudtam megfogalmazni azt, hogy mi a f*szomat szeretnék az élettől.
Nem intézkedtem, mert félek, hogy én jövök ki rosszul belőle... mint mondtam, nagyon összetett dolog.
Köszönöm a válaszokat!
Ha valaki tartósan stresszben él, akkor Előfordul, hogy a "mindjárt főbe lövöm magam", vagy a "nem bírom tovább, felkötöm magam" gondolatok párszor eszébe jutnak. Ez is rossz dolog értelemszerűen, de van ilyen.
Azt mondják akkor igazán nagy a gond, ha valaki már a tervezett öngyilkosság módján töpreng (önakasztás méreg, metró elé veti magát stb.), akkor már sürgősen kell a szakember segítsége.
Kiskoromban nagyon rosszul éreztem magam az iskolában, voltak öngyilkos gondolataim, de a módszeren szerencsére nem gondolkodtam...
Köszönöm szépen!
Néhány dolog jobb lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!