Miért hiszik azt az emberek , hogy a cigi legkárosabb , a magány , stressz sokkal károsabb?
Az életem szürke , szomorú semmiben nincs sikerem . Úgy érzem már öreg vagyok mindenhez és sok mindenből kimaradtam. Nem kötődöm semmihez , így párt se tudnék találni. A boldogságot nekem azt jelenti , ha kimegyek elszivni egy cigit , ha nem cigiznék , akkor meg minek éljek semmi jó nincs az eletemben és nem is volt. Családom is zűrös.
25
Igen, a stressz is káros. De a dohányzás is, mondom ezt dohányzóként.
Eddig háromszor tettem le hosszabb időre. Most dolgozok rajta újra, pont az egészségem kényszerített rá.
Az, hogy valaki szeret dohányozni, még nem probléma. De az, hogy csak ez okoz boldogságot, már igen. Érdemes lenne egy pszichológust megkeresni.
És a 25 éveddel öregnek érzed magad? Akkor én 48 évesen temessem el magam? És akik még idősebbek?
Előtted az élet!
A magány a legutolsó a felsoroltak közül ami káros lenne.
A stressz a legkárosabb a felsoroltak közül, mivel rengeteg betegség visszavezethető a stresszes életre. Pl. a mai világban egyre fiatalabb korban lesznek az emberek rákosak, és ez utal a stresszes életvitelükre, a meg nem oldott problémáikra.
A cigi (mindenhogy káros) viszont csak akkor lesz életveszélyes, ha napi legalább 2-3 dobozzal szív el az ember. Ha csak fél - 1 doboz, az kevésbé káros.
Igen, a folyamatos szomorúság vezethet hosszútávon mentális és testi problémákhoz is, ebben igazad van. Az viszont szomorú, hogy így próbálod "megoldani", vagyis inkább elfeded a tüneteket.
Én is 25 vagyok, tény, hogy bennem is felmerült már, hogy öreg vagyok, még közel sem tartok ott az életben, ahol szeretnék. De nem hinném, hogy késő bármi jóba is belekezdeni, ami hosszútávon épít.
Korban pont összeilletek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!