Tönkrementem 23 évesen?
Mi válthatta ezt ki?
Lehet rossz életmódot élsz, próbálj kicsit kimozdulni. Én 2019 ősz óta hangulatingadozós depressziós vagyok(valami ilyesmi a neve :D) és mostanság volt egy öngyilkossági vágyam. A 1-1,5 hete folyamatosan csak utazok ide-oda, és így tudok ezt kontrollálni. Bár nekem a magány váltja ezt ki, és ugyanúgy magányos vagyok, a problémát nem tudom ezzel megoldani, de neked biztos sikerülni fog.
Hát, tényeg szomorú lehet, de itt sem kell kétségbe esni, rakass el a génjeidből, a jövőre gondolva, illetve járj kardiológushoz, kérdezz meg több orvost a szívedről, keringésedről, szokj le a dohányzásról stb... Bár van amikor már semmi sem segít, idővel majd beletörődsz, ismerek pár embert aki impotens és hozzá szoktak az évek alatt.
Valamint a merevedést segítő szerek tárháza elég nagy a mai világban, de jobb előtte orvost megkérdezni, nehogy az legyen az utolsó kalandod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!