Depressziós és nagyon magányos vagyok, mit tegyek?
Pont nem érdekel hogy mit gondolsz meg mit hiszel, de annyit azért megjegyzek, hogy 31 évesen vesztettem el a szüzességemet. Addig még egy csókban sem volt részem.
De nyilván mindent csak te éltél meg, csak te tapasztaltál, mások tapasztalásai semmisek.
És ezúttal be is fejeztem veled, többek között pont amiatt tudtam változtatni a dolgokon, mert eldöntöttem, hogy az ilyen toxikus energiavámpírokra nem pazarolok sem időt, sem energiát.
Kérdező, bocs, én megpróbáltam, de látod mindig akad valaki aki azokat is egy bizonyos szint alatt akarja tartani akik változtatni szeretnének. Amolyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is" felfogásban, hogy ha nekik szar, akkor nehogy már valaki kimásszon a gödörből és neki jobb legyen. Azért remélem le tudtál szűrni dolgokat, és pozitív irányt vesznek a dolgaid!
Hiaba pontozod le.
Nincs igazad. Orulj, hogy szerencséd volt. Mert ebben csak az szamit. Nem nyavalygok, mert nem akarok gorcsosen tarsat, de alkor is az. Ne mas ember oldja meg amugy se a gondom..mit csinalsz, ha meghal? Vagy csak elhagy megis..
Sportolsz es orvoskent nem talalsz not ? az durva.
Kiprobaltal mar minden hajat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!