Depressziós és nagyon magányos vagyok, mit tegyek?
Ismerkedj, keress valakit akinek számítasz. Én ezt tettem, azóta nagymértékben enyhültek a tünetek.
Akik meg addig szrtak a fejemre, azok most kapálóznak utánam, mert nem gondolták hogy ha hanyagolnak, azzal elveszíthetnek, ezért ők lepődtek meg a legjobban amikor megtörtént.
Van egy társam, és senki másra nem pazarolok több energiát, akik korábban lehúztak lelkileg.
Ha találsz valakit, ketten lesztek a világ ellen, és a támogatásával minden sokkal elviselhetőbb lesz, megerősít.
3, aki nem a saját nyomorán kesereg, hanem próbálkozik, mert komolyan gondolja, az talál. Én sem hittem, mert olyan negatív voltam mint te, azt mondtam hogy úgyse kellenék senkinek. Aztán meguntam a saját nyavalygásom és rengeteget tettem az ügy érdekében. Egy szóval sem mondtam hogy könnyű. Nehéz volt, szenvedtem, vért izzadtam, jó sokszor pofára estem. De visszagondolva megérte.
Mellesleg sem az én nememet nem tudod, sem a kérdezőét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!