Antidepresszáns gyógyszer újraszedése elején fokozott szorongás mikor múlik el, vannak tapasztalatok?
Sziasztok! Citalopramot szedtem egy jó ideig szorongásos depresszióra és hozzá társuló pánikbetegségre, majd elhagytam, de most visszatértek a tünetek. Tegnap kezdtem el ismét szedni, de sajnos fokozott szorongást hoz elő belőlem, amit olvastam is a tájékoztatóban, hogy normális. Van esetleg valakinek ilyen tapasztalata? Meg tudna nyugtatni valaki, hogy ez hamar el fog múlni? Jelen pillanatban nem merek még egyet bevenni, mert félek, hogy annyira fokozza majd a szorongást, hogy pánikrohamom lesz :((
Köszi előre is a tapasztalatokat!
Köszi a válaszokat :)
3 hónapja nem szedem, és kaptam nyugtatót, csak még így is rettegtem, de nagyon jó, hogy megerősítettetek, köszönöm :)
Sziasztok!
Én pontosan ugyanígy jártam, több évnyi szedés után idén tavasszal abbahagytam a Citapram 20 mg-ot, aztán jött pár probléma és negatív esemény és pár hét alatt visszaestem. Most újra kezdtem szedni de egyenlőre csak 10 mg-al, de ugyanezek a tüneteim, álmatlanság, szorongás... Remélem elműlik majd és újra hatni fog. Jó tudni hogy nem vagyok egyedül és más is jár hasonló cipőben. Neked azóta jobb lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!