Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csinálnak gyerekpszichitár...

Mit csinálnak gyerekpszichitárián?

Figyelt kérdés

pár nap múlva kell bemennem a kórházba, pszichiátriára, de fogalmam sincs, hogy mit fognak csinálni. attól is félek, hogy esetleg bent tartanak, mert mindenki körülöttem ezt mondogatja, meg hogy "begyógyszereznek".

ha valaki tud erről bármit is, nagyon megköszönném, ha leírná

2021. máj. 14. 23:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi miatt kell bemenned?

Szerintem elsősorban beszélgetni fognak veled, nem gyógyszerezni és bent tartani. Oké, hogy pszichiátria, de mégis csak gyerek vagy. Lehet továbbküld egy pszichológushoz terápiázni.

2021. máj. 14. 23:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy befektetnek vagy bent tartanak.

Szerintem először meghallgat egy pszichológus, és utána majd elmondja mik a lehetőségek.

2021. máj. 15. 00:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

ez attol is fugg hogy miert vagy bent. de ne hallgass az okoskodokra korulotted, azert kell bemenned hogy jöobban legyel. lehety kapsz goygyszereket, de elsosorban beszelgetni fognak feled, terapiaban fogsz reszt venni.

attol nem kell felned hogy ket nagydarab apolo elkap es ugy benyugtatoz hogy csak a nyalad fog folyni bamban

2021. máj. 15. 10:18
 4/12 A kérdező kommentje:

rengeteg pszichológusnál jártam már, de nem igazán tudtak velem mit kezdeni, és max 3 alkalom után elküldtek, hogy nem tudnak segíteni. most (ha jól tudom) azért kell bemennem, mert már nem tudok a házból sem kimenni a "szorongás", "félelem", "remegés" és stb miatt. na meg, mert hogy "nem fogadom el a segítséget és azt hiszem, minden rendben van", pedig amúgy tényleg nincs szerintem semmi nagy dolog. mindenki csak túl reagálja és beijesztenek.

igazgatómnak kell szakorvosi igazolás (?), mivel nem tudok iskolába se járni.

de akkor remélem, hogy nem lesz semmi komoly:)

2021. máj. 15. 10:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vihetsz be telót, se semmi veszélyes cuccot és minden nap kötelezően be kell venned a gyógyszert(ezt nagyon komolyan veszik). Az ápolók jófejek, a kaja menza szintű. Lesznek majd uncsi programok, de az első napon el leszel majd különítve a Covid miatt. Teli lesz majd, minden csótányokkal. A lányok és a fiúk külön szobában lesznek. Az ablakokról a kilincsek leszedve, nincs tükör. Engem "egyéb gyermek-vagy serdülőkorban kezdődő k. m. n" és "nem-meghatározott akut és átmeneti pszichotikus" miatt tartottak bent 1 hétre Január közepén. A közösség, amikor bent voltam jófej volt. 9:30-kor ágyba kell menni. Nagyjából ennyi. Ja és szüleiddel majd beszélhetsz a pszichiátria telefonján pár percet.
2021. máj. 15. 15:23
 6/12 árokpart ***** válasza:
74%
5-ös Veszélyes cuccot nem vihetsz csak be (egyébként lassan már szerintem semmilyen osztályra pl. miskolci késelés esete), de telefont miért ne lehetne bevinni. Ne keverd össze a Büntetés Végrehajtással vagy az Igazságügyi Megfigyelő Elmegyógyintézettel egy megyei kórház pszichiátriai osztályát, mert semmi köze az előbbi kettőhöz. Ráadásul gyermekpszichiátriáról van szó úgy meg pláne.
2021. máj. 15. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6Ezt tapasztalatból mondtam. Én se vihettem be.
2021. máj. 16. 05:51
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Én is voltam pszihiátrián voltam és nem használhatunk telefont (Kivétel az anorexiások, mivel azt kapták jutalom ként, de őket is figyelték közbe.)ahol én voltam, ott volt tükör például.Én is covid alatt voltam, pont amiatt tartottak bent, mert covid miatt szigorúbbak abban hogy kit engednek az épületbe és sokkal gyorsabb a diagnózis ha bent vagy.(Még ha egyértelmű is a bajod.)Amikor én voltam pont ugyan emiatt volt valaki bent, ő 2 hetet volt.(Hozzá fűzzném, hogy ő 2x is próbált kiszökni.)Sok szerencsét!Amúgy nem olyan rossz bent.
2021. máj. 16. 14:57
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Oh és a gyógyszerezéshez minden pszihiáter/pszichiátria máshogy áll, ahol én voltam a leggyengébb gyógyszert sokszor adták pl. még ha nem is tud valaki aludni,ne állj a gyógyszerekhez rosszul, segítenek, majd egy után leszokhatsz, ha gyógyszert kezdenek adni.Ha kiakarsz minnél hamarabb jutni, beszélj másokkal, lássák, hogy próbálkozzol stb.
2021. máj. 16. 15:01
 10/12 A kérdező kommentje:
ah köszönöm, így már nem tűnik annyira szörnyűnek, mint másoktól hallottam. ha bent tartanak, próbálok majd mindent megetnni, hogy hamar kikerülhessek
2021. máj. 16. 17:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!