Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az alábbi rosszullétek ellen...

Az alábbi rosszullétek ellen mit tudnék tenni mi miatt lehet? Hogy tudnám megellőzni illetve ha iskolában jön rám mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Már többször előfordultak hirtelen az alábbi tünetek. Erős hasi fájdalom és görcsölés. Ezzel kezdődik sokszor az egész de van,hogy másképp jön egy ilyen rosszullét. Utána így van,hogy ehhez társul hányinger,gyengesség érzése, belső remegés, erős szívdobogás, légszomj. Én valami pszichés okra gondolok de nem tudom mitől lehet pontosan. Volt már,hogy suliban is előfordult vagy akkor mikor a barátaimmal voltam. A napokban ilyen gyomorsavas öklendezésem lehetett és így nagyon rossz ízt éreztem nem tudom pontosan az lehetett-e de az így egész nap tartott. Igazából nem tudom az stressz miatt lehetett-e vagy azért mert koplaltam pár napig és keveset ettem. Utána hánytam 1x de ez így egész nap eltartott és így gyengének éreztem magam és folyt így előttem össze a kép illetve szédülés is lehetett. De szerintem ez az miatt lehetett mert nem ettem viszont a sulis ilyen rosszullétek így nem a nem evés miatt lehetnek. Tegnap is rám jöhetett egy ilyen lehet azért mert így félek és nem akarom a sulit de így már nem gondoltam rá és akkor jött a rosszullét ilyenkor néha úgy érzem meghalok annyira rossz és fáj. Valaki tudna valami tanácsot adni esetleg,hogy ha elő jönne az alábbi rosszullét az iskolában mit tudnék csinálni. Nem akarom,hogy ez legyen mert nem akarom,hogy lássák az emberek de általában ilyen jön rám nem látják az emberek csak egyszerűen nagyon rossz és ha valaki tudna valami tipoet adni azt megköszönném.

16/L

tegnapelőtt 20:55
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Táplálkozz RENDSZERESEN és amennyire tudsz, egészségesen.

Ha rendszeresen sok a savad és nem múlik a normális kajával sem, akkor kúraszerűen próbáld ki a fermentált papaya koncentrátumot, sokat segít!

2. A pánikroham egy öngerjesztő folyamat. Minél inkább nem akarsz rosszul lenni, annál rosszabbul leszel.

tegnap 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!