Pánikbetegség esetén a gyógyszeres kezelés hogyan épül fel?
Az én példám.
Nem szedek gyógyszert, amikor rám jön, de szerencsére már csak nagyon ritkán fordul elő. Évekkel ezelőtt kétszer sajnos egy napra kórházba kerültem, ott Frontint adtak, és írtak is fel, amit kiváltottam, de nem bontottam fel. Egyszerűen magam próbáltam legyőzni ezt, mivel tudtam miért alakult ki nálam, mi is volt a fő oka.
Nem akarlak megijeszteni, de anyukám sajnos emiatt halt meg tavaly. Túlságosan hozzászokott a szervezete a gyógyszerekhez, és nem találtunk megfelelő szakembert, aki tudott volna segíteni rajta, Borderlineos volt. Sajnos a végén meghasadt a tudata, a többit talán sejted 😭 Váltogatták neki a tablettákat, néha kevesebbet, majd picit többet, ha rosszabbul volt. Sajnos a gyógyszeres kezelések nem mindenkinek tesznek jót. Ugyanakkor rendkívüli erőfeszítés kell ahhoz, hogy az ember ne szedje, és inkább saját maga gyűrje le, tiszta gondolatokkal ezt a betegséget.
Anyukám 8 évig szedte a tablettákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!