Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegségre gyógyszeres...

Pánikbetegségre gyógyszeres kezelés és öngyilkosságon kívül nincs semmi más gyógymód ugye?

Figyelt kérdés

(Öngyilkosság azért mert amúgy kezelés nélkül ezzel nem lehet együtt élni, ilyen érzésekkel, tünetekkel szerintem)

De nem akarnék meghalni még, gyógyszeres kezelés nélkül nincs más megoldás amivel ki lehet ebből jönni? Pszichiáterhez járok aki viszont azt állítja nem vagyok pánikbeteg. Akkor mégis miért vagyok rosszul mostanában állandóan, egyre jobban? Vérvételen és EKG-n voltam, mindkettő eredménye jó lett

2017. máj. 7. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Kognitív viselkedésterápián gondolkodtál már esetleg? A sport is sokat segít, nekem az mulasztotta el annak idején. Ugyanakkor minden pánikbetegség más és más, neked kell rájönnöd arra, hogy mi segítene neked.

Az öngyilkosságot nem javaslom, mert azzal megfosztanád magadat az élettel együtt járó szép dolgoktól is.

2017. máj. 7. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha akarom, beteg vagyom, ha nem akarom, nem vagyok beteg. Ne meseld be magadnak, hogy az vagy es csa.
2017. máj. 7. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy általános vérvételi eredmény nem mindig mutatja ki, ha "kisebb" gond van. Például az inzulinrezisztencia tud furcsa közérzetet, rosszulléteket produkálni. Ezt viszont egy általános vérvételnél nem vizsgálják és a vércukor-szinted még mutathat jó értéket. A tüneteid alapján olvasgass keresgélj és ha valamire ráismersz úgy kérj vizsgálatokra beutalót. Természetesen nem szabad semmit sem beképzelni, pláne a neten olvasottak alapján, viszont egy próbát megér!
2017. máj. 7. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Van még az öngyógyítás, ha nem figyelsz annyira saját magadra és érzéseidre, hanem tárgyszerűen a külvilágra.
2017. máj. 7. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A pánikbetegség mélylélektani pszichoterápiával (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi) gyorsan gyógyítható.
2017. máj. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!