Pánikbeteg vagyok, gyógyszeres kezelés alatt állok. Esténként kezdtem egy pohár borral, most napi egy liternél tartok. Ha nem iszok szorongok. Hogy tegyem le?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 07:58
1/3 anonim válasza:
Hát úgy,hogy mától nem viszel alkoholt a házba!1-2 hétig nehéz lesz,de nem jó az az út amin jársz!Hidd el tapasztalatból beszélek.Én szintén pánikbeteg vagyok,kb 1 évig ittam rendszeresen,és egyre többet.Egyszer csak abbahagytam,mert rájöttem,hogy bármire képes lennék rászokni,és nem jó felé haladok.Ez volt 10 éve.Ha van párod beszéld meg vele ŐSZINTÉN,segíteni fog....
34/N
2/3 anonim válasza:
Hallod e! Kedves kérdező, ne váljon már belőled alkoholista is! Tessék letenni a poharat. Én is pánikbeteg vagyok, de nem nyultam pohár után soha. Menjél vissza a kezelőorvosodhoz és mond el neki ezt a problémádat. Aki megfelelően van kezelve, nem szabadna, hogy szorongjon. Valszínű gyógyszert kellene váltani, inkább az egészség mint az alkohol!
3/3 anonim válasza:
Ne hirtelen hagyd abba, hanem fokozatosan, egyre csökkenő mennyiségekkel, nehogy esetleg az elvonási tünetektől rosszul legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!