Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség miatt?

Pánikbetegség miatt?

Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja pánikbeteg lettem, először nem adtam neki nagy teret, de utána kezdődött az hogy sehova se mertem menni csak a városon belül. 2 hónapja nem ültem heven, buszon…. Mert egyszerűen felek felülni rá, de főleg a hévtől. Kb másfél hete kaptam pánikroham/ szorongás ellen gyógyszert ami elég sokat segít. De valahogy még mindig nem tudom el határozni hogy fel üljek a HÉV-re, pedig próbáltam már de sose mertem felszállni. Aki esetleg tudna valamit ajánlani ami segítene nekem az ne tartsa magába❤️

2021. máj. 5. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
A gyógyszer mellett járj pszichológushoz is lehetőség szerint, a kettő együtt fogja tudni megoldani a problémát. Légy türelemmel és azért próbálj szépen fokozatosan visszaszokni, nézz ki járatokat ahol nincsenek sokan vagy bármi miatt kevesebb rossz érzés fog el, és próbálj felszállni. Higgy abban, hogy meg fogod tudni oldani, bízz a szakemberekben és legyél őszinte mindig, ezzel sikeresebb terápiát tudsz elérni.
2021. máj. 5. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pánikbetegség leküzdéséhez a gyógyszeres kezelést pszichoterápiával kell kombinálni. Keress fel egy klinikai szakpszichológust/pszichoterapeutát!
2021. máj. 5. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Xanax negyed órával előtte, később elég ha nálad van, a tudat is megnyugtat utána, hogy beveheted ha jönne a roham. Nekem ez vált be 16 éve. Időnként kell 0.25mg azóta is, de az minimális.
2021. máj. 6. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Kettes nagyon jól írja. A leghatékonyabb a kombinált terápia. Antidepresszáns kombinálva pszichoterápiával.
2021. máj. 7. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kit mennyire érdekel de le írom🥺 sikerült felszállnom a HÉV-re🥰🥰
2021. máj. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!