A skizofrén ember az igazságban él és nem a valóságban. Egyetértetek?
"Tényleg gondok vannak, ha egy 3-4 soros mondat sok neked. Szívesen írok 7-8 sorokat is, biztos lenne olyan, aki képes lenne érteni. Az érettségin is bonyolultabb mondatok vannak ennél, pedig az sem nagy cucc"
Kérlek kímélj meg tőle. Redukcionista vagyok.
Azt keverek amit akarok. Amúgy az agyhalott nagyon mást jelent. De meglehet, hogy te a számodra elfogadhatatlan dolgokat agyhalottságnak tudod le. Így ebben a kontextusban még még...azt mondnám, hogy oké. Bááár Hamvas Béla "Isten tenyerén ébredtem" c. versének utolsó két sora: "Millió apró tükörben láthatod magadat, /Hisz olyannak látod a világot, amilyen Te vagy." - szóval ezek után merem feltételezni, hogy a számodra agyhalottnak tartott dolgohoz hasonlóan te is megrekedtél egy bizonyos szinten. Barátom? Nem vagy kicsit mo-no-má-ni-ás? Ha-hh-ha 😁. Vagy netán skizofrén vagy? Vagy netán...netán...boldogtalan? Jaj neee kimondtam...minő dalabáj.
De ami azt illeti, ezt az "odakozmásodott-allegóriát" Hamvas Bélától vettem, jó igaz a szénné égés kifejezéssel pedig kiegészítettem. No de..a lényeg a fontos😊.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!