A skizofrén ember az igazságban él és nem a valóságban. Egyetértetek?
"ezt csak beleolvastad. simogatií akartad a saját egódat és leereszkedően megmagyaráztad azt amit meg se kellett volna magyarázni, de így legalább látjuk, mi proli parasztok is, hogy te mennyire tájékozott vagy. kár hogy átlátunk rajtad"
Ja kóros egoista személyiségzavarban is szenvedek 😂. Van még valami mondandód. Nehogy magadban tartsd, tudooood Jung is megmondta az elfojtást mindig követi egy kitörés. 😉
"Nekem minden tetszik, csak igyekszem úgy kommunikálni feléd, hogy képes legyél megérteni anélkül, hogy támadónak éreznél. Tényleg sajnálom, ha ez nem sikerül, de én igyekszem. Én is gyakorlom a kommunikációt, azért is vagyok itt. Nyitott vagyok a véleményedre, ha nem lennék, rá sem kérdeztem volna mit értesz azon amit írsz :)"
Kérleeek, kímélj meg az álnaív csúsztatásaiddal.
" kóros egoista személyiségzavar" érdekes, hogy ezt nem nárcisztikusnak írtad, sokkal okosabbnak hangzik.
Számomra most vált egyértelművé: önbizalomhiány miatt érzel mindent támadásnak, és szakszavak, idegen eredetű szavak használatával próbálod az értékes, értelmes ember látszatát kelteni, nem tagadom hogy az vagy, csak az, hogy ezt bizonyítani szeretnéd erre utal, hogy te nem hiszed el. Ez a nárcisztikus személyiségzavar alappillére, sajnállak tényleg
Óóóo, ez már egy súlyos vád. De én bóknak veszem 😉. Úgy is a nárcisztikus emberek a legmenőbbek.
Ember hiába ordibálsz rám kígyót békát, ennek ellenére se tehetek arról, hogy nem vagy normális. Talán el kéne fogadnod, hogy van aki nem kíváncsi rád, nem kíváncsi a véleményedre. Nem pedig erőszakosan tukmálni magad másokra. Talán ezért lógsz egyfolytában gyakorin, mert nem kíváncsiak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!