Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudtátok leküzdeni a...

Hogyan tudtátok leküzdeni a depressziót?

Figyelt kérdés

Mindenem megvan, élhetek a hobbimnak,szeretem a munkám, jó életem van. Ugyanakkor nincsen társam,nincs párom.

Úgy érzem,hogy ennek az egy dolognak a hiánya tönkereteszi a többi jót is.

Nem találom meg így a boldogságot. Sokan mondják,hogy aki nem tud egyedül boldog lenni,az egy barátnővel sem lenne az.

Én ezt nem tudom,mivel még nem volt társam.

...de már nem tudom,hogy tényleg ez lenne -e a kulcs a teljes boldogsághoz.

Egyre durvább hangulatingadozásaim vannak. A jó kedv egyik pillanatról a másikra változik teljesen rosszra...össze-vissza megy ez egész nap.

Úgy érzem, hogy kezd felemészteni belülről.

Ti mit gondoltok erről?

2021. ápr. 27. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Azt gondolom hogy kéne neked egy barátnő aki kiránt a magányból.
2021. ápr. 27. 22:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerinted tényleg ez lenne számomra a kulcs?

Minden más adott,egy rossz szavam nem lehet...és el is szokott kapni az az igazi jó érzés...aztán el is tűnik.

Huszas éveimben járok, sajnos még nem volt úgy igazinak mondható komoly kapcsolatom,amire vágynék.

2021. ápr. 27. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem igen ez a kulcs, viszont ha lesz barátnőd és tovább is depisen érzed magad akkor mindenképpen felkérésnék egy pszichológust.
2021. ápr. 27. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha szerelmes lesz, nem lesz depis. A kettő kizárja egymást. Csakhogy ahhoz kezdeményezni is merni kell, magától nem jön.
2021. ápr. 27. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Én elég mélyen voltam. Saját tapasztalatomat mondom. Ott tartottam, hogy mindenki szar senkivel nem beszéltem, dühös voltam és indulatos, majd mély depresszióba estem. A tükörbe se néztem bele. Nem írok regényt csak a megoldását. Beláttam, hogy segítség kell. Elmentem egy terapeutához. Segített a kusza szálakat kiegyenesíteni. Másfél év után azt mondhatom, sinen vagyok. Javultak a kapcsolataim minősége, lett barátnőm, fogytam 20 kg-t.
2021. máj. 1. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Teljes boldogság? Ugyan már! Ha ilyen rászorultan keresed akifogásokat, annak nem lesz jó vége. Egy párkapcsolat segíthet, de nem olyan könnyű mindenkinek vonzalmat kelteni és partnert találni aki épelmélyű és törődik. Gondolom arra lenne szükség. Ha olyan jó a hobbid, akkor miért nem ott keresel társaságot?
2021. máj. 1. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Társas lények vagyunk. Simán segíthetne egy társ, de csak ha tényleg szerelemből találtok egymásra. Egy megalkuvós kapcsolatban az ember nem lesz boldog.

Egy kutya se lesz soha boldog gazda nélkül.

2021. máj. 24. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!