Melyik budapesti pszichológus segíthet leküzdeni a rám telepedő, depresszió-szerű valamit?
Figyelt kérdés
Sok mindent szeretnék feldolgozni, amit eddig nem sikerült. Nincsenek különösebben erős tüneteim, nem alakult ki pánikbetegség, egyszerűen csak semmi sem motivál. Ezen szeretnék változtatni, de itt nem találtam kiemelkedően jól értékelt, vagy csak szimpatikus pszichológust. Van valakinek tippje, tapasztalata?2020. júl. 22. 19:41
1/4 anonim válasza:
Nekem rossz tapasztalatom van. Embertelen kuruzsló mind, aki Pesten praktizál.
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg azt le tudnád írni, hogy kikhez ne? Munka mellett muszáj pestit választanom :/
2020. júl. 22. 19:51
3/4 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy kikkel van rossz tapasztalata az elsőnek
4/4 anonim válasza:
Czégény Margit nagyon empatikus es segítő, hipnózist is végez (nekem nem segített).
45 perc 19 ezer Ft.
Nem vagyok benne biztos hogy kívülről kell várnunk a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!