Szerintetek igaza van a pszichológusomnak?
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, 16 éves korom óta depresszióval diagnosztizáltak és egy akut pszichotikus zavarral. Mostanában, kb két hete egy kicsit felpörögtem és ezt elmeséltem a pszichológusomnak is, meg a pszichiáteremnek csak annyit mondtam, hogy mostanában nagyon élem az életemet,mármint sokat bulizok. Az a lényeg, hogy a pszichologusom szerint nem normális, hogy mindenre költöm a pénzt szinte, majdnem mindennap leiszom magam, nem tudok kontrollt tartani, belekezdek dolgokba, de nem csinálom végig, előfordul, hogy srácokkal kavarok(három nap alatt kettővel is) és azt állítja, hogy mániás epizódban vagyok, viszont én úgy tudom, hogy annak az egyik tünete az alvászavar, ami nekem nincs csak nagyon ritkán van, hogy nem tudok aludni, de szerintem az normális.
Szerintetek igaza van, hogy átcsaptam mániába? Én ezt nem akarom elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!