Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha évek óta öngyilk...

Mit tegyek ha évek óta öngyilkossági gondolataim vannak? 26F

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmi értelme nincs az életemnek. Évek óta nem tartom a kapcsolatot korábbi barátaimmal, újakat szerezni egyáltalán nem akarok. Nincsen barátnőm, néha ismerkedek lányokkal, el is jutunk valameddig, de miután vége hónapokig nagyon szarul érzem magam ezért inkább hanyagolom. Szexuális vágyam egyáltalán nincs, nem igénylem a szexet, csak egy lelki társra vágyom. A nap nagy részében kedvetlen, levert vagyok, nem okoz örömöt semmi. Csak várom hogy teljen az idő. A munkámat sem szeretem, keveset is keresek, még mindig itthon lakok, próbálok gyűjteni de nem egyszerű. Még egy nyamvadt autóm sincs. De nincs is meg bennem a motiváció a fejlődésre. Csak úgy vagyok, nem is tudom minek. Nem is bánnám ha holnap fel sem kelnék már vagy meg sem születtem volna.
2021. ápr. 25. 18:13
1 2
 11/11 Sheila válasza:
Még élek, de remélem már nem sokáig!
2022. jan. 18. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!