Öngyilkos gondolataim vannak egy személy miatt. Hogyan törölhető ki az agyamból?
Egy kicsit fura, hogy a csajra vetíted ki minden rossz gondolatodat miközben nem is ő volt, az, aki megcsalt.
Mondanám, hogy az idő majd megoldja, de úgy tűnik, hogy ez már rögeszméddé vált, így nem valószínű. Talán menj el terápiára? Ha jelenleg nincs párod akkor keress egyet?
Sokan tartanak már online beszélgetéseket is, skype-on vagy hasonlón keresztül, és találhatsz olcsóbban is. Egyik barátomék 10 ezret fizettek csak egy párkapcsolati terapeutának.
Ha erre sincs lehetöséged megoldás lehet egy pap vagy lelkész, vannak emberek akik szolgálatból végeznek ilyen jellegü tevékenységet, próbáld meg hátha az egyháznál tudnak segíteni, találni valakit. Lelki dolgokban biztosan tudnak segíteni.
Ahogy írtad is féltékenység lehet az alapja a problémádnak, magaddal kellene jobban kijönnöd, jobban szeretni magad. Nem tudom hogy kell valakit ebböl "kivezetni".
Én megértelek.
Egyébként mindenki mindent visszakap.
Vannak emberek, akik igenis k*rva nagy fájdalmat képesek okozni. Nálad ez a nő váltotta ki.
Én annyira rettegek attól, hogy megcsalnak, hogy képtelen vagyok párkapcsolatot kialakítani. Na, ez nem beteg?
Elég sok a közös bennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!