Mit tegyek ha évek óta öngyilkossági gondolataim vannak? 26F
Én is így vagyok. Már nagyon a végét járom a dolgoknak.
Csak szervezem hogyan lenne a jó
Én is hasonló cipőben járok! Igazából már elterveztem a sorsom. Miért kellene meghagynom azt a rizikót, hogy a hálál döntsön helyettem? Hiszen annyi kín halál van, és fogalmunk sincs milyen lesz! Megéghetünk, agyonverhetnek minket, beszorulhatunk egy nehézgép alá, vízbe fulladhatunk, vagy egy baleset kapcsán túléljük, de nem épülünk fel. A kórházban pedig megagtehetetlenül szenvedünk. A hosszú és szenvedéssel teli halálra minden esélyünk megvan. Miért kellene mindezt kockáztatni, ha egyszer mi dönthetünk!
Én személy szerint kijelöltem magamnak egy időpontot. Eddig dolgozom, ezalatt az idő alatt félreteszem azt a pénz, amely elég lesz legalább két évre. Termeszesen munka nélkül! Két év alatt pedig véghezviszem a bakancslistám. Egy napot nem dolgozom, jó pár nővel kiélem magam, jókat eszem, elutazom szép helyekre. Nem kell nekem lakás! Minek, hogy azért dolgozzak életem végééig hogy kifizethessem azt, hogy egyátalán emberként lehajthassam a fejem valahová. Nem nem, ezt a pénzt elköltöm inkább élményekre, amit vihetek magammal a sírba. Mosollyal az arcomon szeretnék meghalni.
Egyébként nálam család kilőve. Mivel csak domina nők izgatnak, meg a bdsm. Ezáltal normális kapcsolat teljesen kizárva, aki tudja úgy is érti miről beszélek. A normál sex sohasem izgatott! Így aztán már serdülő koromban rájöttem nekem nem lesz soha normális kapcsolatom. Ki az a nő, aki elvisel egy olyan kapcsolatot, ahol a pasit a dugás nem izgatja fel, csak a beteg dolgok. Szóval nincs kiért élnem, nagyon miért sem! Jelenleg is csak azért élek, hogy a vágyaim megéljem. Ha összejön a pénz akkor felmondok. Minden hónapra be lesz ütemezve az elkölthető pénzösszeg, hogy az két évig kitartson. Aztán csak a nők! Ha letelt a két év akkor pedig fogom és alszom egy hatalmasat. Kilépek ebből a mocsadék világból. Hogy gyáva vagyok-e? Nem csak logikusan elterveztem mindent. Remélem addig a halál nem csap le rám. :)
Kérdező neked szerintem csak egy társa lenne szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!