Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha évek óta öngyilk...

Mit tegyek ha évek óta öngyilkossági gondolataim vannak? 26F

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmi értelme nincs az életemnek. Évek óta nem tartom a kapcsolatot korábbi barátaimmal, újakat szerezni egyáltalán nem akarok. Nincsen barátnőm, néha ismerkedek lányokkal, el is jutunk valameddig, de miután vége hónapokig nagyon szarul érzem magam ezért inkább hanyagolom. Szexuális vágyam egyáltalán nincs, nem igénylem a szexet, csak egy lelki társra vágyom. A nap nagy részében kedvetlen, levert vagyok, nem okoz örömöt semmi. Csak várom hogy teljen az idő. A munkámat sem szeretem, keveset is keresek, még mindig itthon lakok, próbálok gyűjteni de nem egyszerű. Még egy nyamvadt autóm sincs. De nincs is meg bennem a motiváció a fejlődésre. Csak úgy vagyok, nem is tudom minek. Nem is bánnám ha holnap fel sem kelnék már vagy meg sem születtem volna.
2021. ápr. 25. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Én is így vagyok. Már nagyon a végét járom a dolgoknak.

Csak szervezem hogyan lenne a jó

2021. ápr. 25. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Menj el pszichológushoz. Tipikus depresszió.
2021. ápr. 25. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Ez akár major depresszió is lehet. Keresd fel a területileg illetékes pszichiátriai szakrendelést (nem kell háziorvosi beutaló)!
2021. ápr. 25. 18:20
 4/11 Dopee válasza:
34%
Én a helyedben kipakolnám az OTP bankot engem úgy is eléggé le húznak. Ha nem jön össze max a börtönbe leszel öngyilkos. Ha meg be jön akkor drogozz kurvázz meg amihez kedved.
2021. ápr. 25. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Kérj időpontot a területileg illetékes pszichiátriai szakrendelőbe.
2021. ápr. 25. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
En is igy vagyok kb egy korosztaly is nekem munkam sincs a betegsegem tonkre tett en is mar a halalon agyalok en ugy vagyok vele odaat mar remelhetoleg nem fogok szenvedni se lelkileg se fizikailag lehetne eutanazia nalunk is miert kell szenvedni mas akinek jo elete van meg egeszseges csaladja van boldog stb az oke hogy elni akar de en meg a szenvedestol akarok megszabadulni miert nem tudjak elfogadni mindegy is
2021. ápr. 25. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok! Igazából már elterveztem a sorsom. Miért kellene meghagynom azt a rizikót, hogy a hálál döntsön helyettem? Hiszen annyi kín halál van, és fogalmunk sincs milyen lesz! Megéghetünk, agyonverhetnek minket, beszorulhatunk egy nehézgép alá, vízbe fulladhatunk, vagy egy baleset kapcsán túléljük, de nem épülünk fel. A kórházban pedig megagtehetetlenül szenvedünk. A hosszú és szenvedéssel teli halálra minden esélyünk megvan. Miért kellene mindezt kockáztatni, ha egyszer mi dönthetünk!

Én személy szerint kijelöltem magamnak egy időpontot. Eddig dolgozom, ezalatt az idő alatt félreteszem azt a pénz, amely elég lesz legalább két évre. Termeszesen munka nélkül! Két év alatt pedig véghezviszem a bakancslistám. Egy napot nem dolgozom, jó pár nővel kiélem magam, jókat eszem, elutazom szép helyekre. Nem kell nekem lakás! Minek, hogy azért dolgozzak életem végééig hogy kifizethessem azt, hogy egyátalán emberként lehajthassam a fejem valahová. Nem nem, ezt a pénzt elköltöm inkább élményekre, amit vihetek magammal a sírba. Mosollyal az arcomon szeretnék meghalni.

Egyébként nálam család kilőve. Mivel csak domina nők izgatnak, meg a bdsm. Ezáltal normális kapcsolat teljesen kizárva, aki tudja úgy is érti miről beszélek. A normál sex sohasem izgatott! Így aztán már serdülő koromban rájöttem nekem nem lesz soha normális kapcsolatom. Ki az a nő, aki elvisel egy olyan kapcsolatot, ahol a pasit a dugás nem izgatja fel, csak a beteg dolgok. Szóval nincs kiért élnem, nagyon miért sem! Jelenleg is csak azért élek, hogy a vágyaim megéljem. Ha összejön a pénz akkor felmondok. Minden hónapra be lesz ütemezve az elkölthető pénzösszeg, hogy az két évig kitartson. Aztán csak a nők! Ha letelt a két év akkor pedig fogom és alszom egy hatalmasat. Kilépek ebből a mocsadék világból. Hogy gyáva vagyok-e? Nem csak logikusan elterveztem mindent. Remélem addig a halál nem csap le rám. :)

Kérdező neked szerintem csak egy társa lenne szükséged.

2021. ápr. 27. 04:08
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Én is így vagyok 25/N
2021. ápr. 29. 09:47
 9/11 Sheila válasza:
Én is
2021. dec. 9. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Kivel mi lett?
2022. jan. 3. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!