Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel lehetne legyőzni a...

Mivel lehetne legyőzni a szorongás?

Figyelt kérdés
Ha megyek egy állás interjúra akkor a torkomban dobog a szivem. Nem tudok beszélni. Dadogok és a kezimet osszekulcsolom. Ez miatt már sok helyre nem vettek fel. Hiszen nem egy határozott emberre val ez a viselkedés. Egyszerűen félek. Nem tudok mit mondani.
2021. ápr. 24. 17:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Uh de sok helyesírást vétettem xd
2021. ápr. 24. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ismeros helyzet, nagyon szorongtam es minel tobb helyrol lett az elutasitas,annal rosszabbul ereztem magam. Nekem az segitett, hogy megbeszeltem Anyukammal es tobb baratommal is es van aki hr-es, ot megkertem, hogy segitsen, hogy milyen kerdesekre szamithatok meg es hogy egyebkent vegye velem at, hogy mit jo mondani es mit nem. es hogyan. Ird ossze milyen kerdeseket kaptal es gyakorold el vlkvel a szitut akiben bizol. Irj le valaszokat is. Mindent pozitivan fogalmazz meg.

Pl mittudomen: van angol nyelvvizsgad de mar egy eve nem talalkoztal senki kulfoldivel, kicsit megkopott a tudasod.

Ehelyett ezt mondd: van nyelvvizsgam angolbol es alig varom, hogy vegre hasznalhassam a tudasom.

2021. ápr. 24. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyerekkorodban nem adtak neked önbizalmat. Erősítsd a saját önbizalmadat a sikeresen teljesített feladataid tudatosításával. Meg mindig arra gondolj hogy mi a legrosszabb, ami történhet. Az, hogy nem vesznek fel. De ettől még nem dől össze a világ, tehát nem kell annyira félni sem egy ilyen elbeszélgetéstől. Ez kölcsönös, ők kiválasztják, hogy nekik melyik a legszimpatikusabb jelölt, és te is éppúgy felméred, hogy szeretnél-e ezeknél az embereknél dolgozni. Felnőtt emberek párbeszéde, nem egy gyerek-egy (vagy két) felnőtt a felállás.
2021. ápr. 24. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!